Politiikka on yhteispeliä

Parhaiten asioita edistetään hyvällä ja rakentavalla yhteistyöllä ensin oman ryhmän sisällä ja sitten muiden ryhmien valtuutettujen kanssa. 

Mietitäänpä viime syksyn budjettineuvotteluja ja esimerkiksi mielestäni huonoa päätöstä poistaa kotihoidon Helsinki-lisä kaikilta yli yksivuotiailta. Meitä leikkauspäätöstä jyrkästi vastustavia valtuutettuja oli niin budjettisovussa mukana olevissa ryhmissä kuin sovun ulkopuolella olevissa ryhmissä. Ne, jotka eivät olleet mukana budjettisovussa tekivät vastaesityksiä valtuustossa. Me budjettisovussa mukana olevat pyrimme kaikin keinoin vaikuttamaan sovun sisältöön. Väitän, että me sovussa mukana olleet olimme lähempänä onnistua esimerkiksi niin, että leikkauspäätös olisikin koskenut vain yli 1,5 vuotiaita kuin että joku sovun ulkopuolelta olisi onnistunut muuttamaan enemmistön sopimaa ratkaisua valtuustossa. 

Vanhemmat tietävät parhaiten, millainen hoitomuoto perheelle sopii parhaiten. Minusta yhteiskunnan tulee tukea eri hoitomuotoja tasapuolisesti. Jatkan työtä kotihoidontuen ja kotihoidon Helsinki-lisän puolesta ensi vaalikaudella.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Jaa kirjoitus

More To Explore

Uncategorized

Lähiluonto on hyvinvoinnin lähde

Yli 100-vuotias Keskuspuisto on helmi, jota kannattaa vaalia. Keskuspuisto on helsinkiläisten lähiluontoa, joka tukee erityisesti lasten, nuorten ja ikääntyneiden terveyttä ja hyvinvointia. Keskuspuiston luontoarvot ovat merkittävät.

Uncategorized

Asuntotontteja riittää

Vuonna 2016 hyväksytty yleiskaava ohjaa seuraavien kahden vuosikymmenen aikana kaavoittamaan asuntotontteja eri tyyppisille alueille, jotka voi ryhmitellä kolmeen kokonaisuuteen. Yksi kolmasosa tulevasta asuntorakentamisesta kaavoitetaan uusille